Manteli-pannacotta

Mantelipannacotta

Blenderi Reseptit - Manteli-pannacotta - Rawmix 2

4:lle 
Valmistusaika 40 min. + jäähdytysaika 

0,75 l mantelimaitoa (ks. erillinen ohje) 
2,5 dl omenamehua 
3 tl agar-jauhetta 
1 rkl vaniljauutetta 
2 tl psylliumjauhetta 
1/4 tl suolaa 
4 rkl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia 
1 dl sulatettua kaakaovoita 

Sekoita kattilassa 2,5 dl luomuomenamehua ja agar-jauhe. Kuumenna sekoitellen kiehumispisteeseen ja keitä miedolla lämmöllä, kannen pari minuuttia jatkuvasti sekoitellen. Sulata kaakaovoi vesihauteessa juoksevaksi.

Kaada tehosekoittimeen mantelimaito, suola, hunaja/agavesiirppi ja vanilja. Tehosekoita matalalilla kierroksilla teholla ja kaada saman aikaisesti kannen kaatoaukon kautta ensin psylliumjauhe, sitten kaakaovoi ohuena nauhana ja lopuksi agar-liemi. Nosta lopuksi kierroksia ja tehosekoita kunnolla sekaisin n. 20 sekunnin ajan. Tarkista maku ja kaada manteliseos muotteihin tai annosmaljoihin. Laita jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi. Tarjoa lisänä tyrnikastiketta.

Lisää reseptejä, joita teet helposti Rawmix 2 - blenderillä. www.rawmix.fi.