Riisi-tuorepuuro

Riisi-tuorepuuro blenderillä

Blenderi reseptit - Riisi-tuorepuuro - Rawmix 2

1:lle 
Valmistusaika 5 min. + riisin (hirssin tai quinoan) kypsennys 

1 luomuappelsiinin mehu ja 1 tl raastettua kuorta 
1 dl keitettyä täysjyväriisiä jäähdytettynä(Huom. myös keitetty hirssi- tai quinoa käyvät hyvin) 
1 rkl kuorittuja hampunsiemeniä 
2 kuivattua viikunaa 
2 dl pakastemustikoita 
1/2 tl jauhettua luonnon vaniljaa 
1/2 tl kanelia 
ripaus suolaa 
vettä sen verran, että saat sopivan paksuisen puuron. 

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ohjeen järjestyksessä, lisää vettä vähitellen. Tehosekoita ensin matalilla kierroksilla n. 20 s. ja lopuksi täydellä teholla 30 s. kunnes saat kuohkeaa puuroa. Tarjoa mieluiten heti. Säilyy jääkaapissa kannellisessa astiassa n. vuorokauden.

Lisää reseptejä, joita teet helposti Rawmix 2 - blenderillä. www.rawmix.fi